Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana ahzüitainiz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl bapların yanı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis cevaz olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Göreceksiniz ki bu Yangın Merdiveni Kapısı aşama mualla nitelikli yangın baplarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların öteki katlara intikalini hapsetmek yahut olası olduğu denli geciktirmektir.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha güzel ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Montaj: Yangın bapsı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil mevki anında kapının olabilir olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page